Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw

Als zelfstandig werkend gastheer/-vrouw richt je je op het verlenen van service binnen het bedrijf. Net als bij de functies Bedieningsassistent en gastheer/-vrouw ben je werkzaam in de bediening en dus het eerste aanspreekpunt voor de gasten.

Je ziet er representatief uit en jouw omgang met gasten en hun wensen, behoeften en beleving staan hierbij centraal. Je beschikt ook over coachingsvaardigheden en je kan luisteren, om (lerende) medewerkers op de werkvloer optimaal en persoonsgericht te begeleiden. Je taken lopen uiteen, deels uitvoerend en deels controlerend. Het gaat om voorbereidende werkzaamheden, zoals het begeleiden en adviseren van gasten en het verwerken van gegevens in de administratie en afsluitende werkzaamheden. Je begeleidt je collega’s vooral operationeel en draagt geen eindverantwoordelijkheid.

Met het diploma SVH Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw kun je aan de slag als assistent van een leidinggevende in de bediening of je kunt doorstromen. Je kunt op de arbeidsmarkt horizontaal doorstromen naar Bartender en verticaal, door middel van scholing en ervaring, naar Leidinggevende bediening, gastronoom/sommelier of zelfs ondernemer/manager van een horecabedrijf.

Dit pakket bestaat uit de boeken:
Theorieboek: Drankenkennis 2
- Werkboek: Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw
- Werkboek: Drankenkennis 2
- Online licentie: SVH Gastheer/-vrouw

Dit zijn alleen de boeken die er extra bijkomen bij niveau 3, ze bevatten dus niet de boeken die ook bij niveau 2 horen.

Aantal lesdagen:

24

Kosten boeken:

    221,00

Cursus incl. 1 examen*

  3150,00