Bediening assistent

De bediening is een van de belangrijkste vakken in de horeca. In de bediening ben je namelijk het eerste aanspreekpunt voor de gasten. Je luistert naar hun wensen, neemt hun bestellingen op, maakt deze klaar en serveert ze uit.

Lijkt het je leuk om ondersteunende werkzaamheden te doen in een restaurant, café of andere horecazaak? Dan is de functie Bedieningsassistent misschien iets voor jou. Je voert diverse werkzaamheden uit in de bediening zoals tafels gereedmaken en opdekken, gasten verwelkomen en plaatsen, bestellingen opnemen en serveren, afscheid nemen van gasten en tafels opruimen. Met het branche-erkende diploma SVH Bedieningsassistent ben je direct waardevol voor de arbeidsmarkt. Je bent namelijk geschoold en klaar voor een instapfunctie en dat is precies waar de branche naar op zoek is. Met het diploma SVH Bedieningsassistent maak jij jezelf een Baas! Lees meer over de opleiding, het diploma en het examen op www.basenkas.nl

Het is niet mogelijk om alleen een examen te doen, je zult altijd een opleiding moeten volgen. De opleiding wordt afgesloten met het examen SVH Bediening assistent. 

 

 


 

Aantal lesdagen:

10

Kosten boeken:

     87,00

Cursus incl. 1 examen*

  1500,00